Geniet van de natuur

Fietsen & Wandelen

Geuzenbos Amsterdam

Geuzenbos is een verscholen natuurpareltje met struinpaden, vogelkijkplatform, stuwdammetjes en een hoge uitkijktoren. Je kunt hier onder andere ijsvogels, blauwborsten en Schotse Hooglanders spotten!

Natuurgebied Spaarnwoude

Droompark Spaarnwoude ligt, niet geheel verrassend, midden in recreatiegebied Spaarnwoude. Het gebied vormt een heerlijke oase van groen tussen Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam. Je kunt in dit gebied fijn  fietsen, wandelen, skeeleren of paardrijden!

Strand

Zand dat tussen je voeten kruipt, de zilte zeelucht in je haar, de geur van zonnecrème om je heen. Het strand is de perfecte plek om even languit te liggen en je gedachten op nul zetten met het geluid van de ruisende zee op de achtergrond. De stranden van IJmuiden, Zandvoort en Bloemendaal liggen op korte afstand van DroomPark Spaarnwoude en zijn met de fiets ook zeer goed te bereiken! Heerlijk om even op weg te dromen…

Golfbaan Spaarnwoude

Golfen
Wacht, riep iemand dat nu echt? Nee, dat was vast een droom. Golfen vergt heel wat ervaring voordat je het écht goed kunt, maar misschien zijn de missers wel net zo leuk. Golfbaan Spaarnwoude is met 66 holes, verdeeld over zeven banen, de grootste golfbaan van Euro

SnowPlanet

In SnowPlanet kun je het hele jaar door genieten op de twee pistes met echte sneeuw. Je vindt hier een beginnerspiste en een steile piste voor gevorderden. De weersomstandigheden zullen je hier nooit teleurstellen.

Geef een reactie