ARTIS

ARTIS Amsterdam is de oudste dierentuin van Nederland en een van de populairste toeristische attracties van Amsterdam. ARTIS is opgericht in 1838 en is een unieke dierentuin met een aquarium, een planetarium, een zoölogisch museum en ‘s werelds enige microbenmuseum (Micropia heeft een aparte toeslag). Geniet van een ontspannen middag weg van de drukte van het levendige stadscentrum. Wandel door de prachtige tuinen onder de schaduw van de oude bomen en sta versteld door een wereld vol exotisch leven. Bestel nu jouw tickets en ontdek de enige echte ARTIS Amsterdam!

Bezoek de spectaculaire dierentuin in Amsterdam!

Het Koninklijke Zoologische Genootschap Natura Artis Magistra, of in de volksmond gewoon ARTIS, ligt in het oosten van de stad, vlakbij de botanische tuinen, het Nederlands Verzetsmuseum en het Tropenmuseum. De betoverende dierentuin in Amsterdam is de thuisbasis van meer dan 550 verschillende diersoorten en meer dan 200 bomen- en plantensoorten.Geniet van een dag in het gezelschap van giraffen, zeeleeuwen, olifanten, jaguars en leer meer over hun leefomgeving. ARTIS heeft ook een indrukwekkend vlinderpaviljoen en insectarium, dat gebruik maakt van klimaatbeheersing om een natuurlijke leefomgeving te repliceren. De 19e-eeuwse gebouwen behelzen onder andere een fascinerend aquarium met allerlei exotische zeedieren en een tentoonstelling waar je meer kunt leren over de lange geschiedenis die de stad heeft met water en grachten. ARTIS Amsterdam heeft ook een planetarium waar je mee wordt genomen op een spannende reis naar de ruimte om meer te ontdekken over de sterren en onze melkweg. ARTIS Amsterdam is een unieke en onvergetelijke ervaring die zeker nog lang wordt herinnerd door kinderen en volwassenen!

Tickets voor ARTIS online!

Je kan snel en gemakkelijk een bezoek aan ARTIS Amsterdam plannen via onze website. Maak je klaar voor een fantastische dag tijdens je vakantie. Mis deze geweldige kans niet en boek nu kaartjes voor ARTIS!

Bespaar geld en combineer je Artis ticket met het Micropia museum. Klik hier voor meer informatie en tickets!

Geef een reactie